About Me

My photo
kuching, sarawak, Malaysia
ROCK STEADY EVENT MANAGEMENT speacialised in event production,sound system, fun trade fair event/management, vcd production.. hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan, ROCK STEADY EVENT MANAGEMENT Recording,Mixing,Demo,Video Shooting,Set Karaoke..ETC... hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan,mengenai program kami dgn menghantar email ke izamrocksteady@yahoo.com.

LIVE BLUES ADO MALAM-IZAM ROCK STEADY

LIVE AGI AUS PENGERINDU-IZAM ROCK STEADY

Wednesday, August 19, 2009

PROMOSI ALBUM AGI AUS PENGERINDU


ALBUM AGI AUS PENGERINDU
MERUPAKAN ALBUM PERTAMA IZAM ROCK STEADY,ALBUM INI TELAH PERTAMA KALI DI PROMOSIKAN DI SRI AMAN,SAMBUTAN YANG DI LUAR JANGKAAN OLEH PEMINAT2 LAGU2 IBAN DISRI AMAN BUKAN SAJA BANGSA IBAN TETAPI MELAYU DAN CINA PUN BANYAK MEMBELI ALBUM TERSEBUT.TERUTAMANYA LAGU DLM VERSI MELAYU SARAWAK BLUES ADO KO MALAM BEGITU MENDAPAT SAMBUTAN,TIAP2 MLM LAGU TERSEBUT MENDAPAT PERMINTAAN UNTUK DI NYANYIKAN SECARA LIVE DI FUNFAIR SRI AMAN.BEGITU JUGA LAGU YANG LAIN SPT ANANG MUTUS TALI SEMAYA DAN AGI AUS PENGERINDU.
SELAMA SEBULAN DISRI AMAN, SAMBUTAN BEGITU MENGALAKAN DAN JUALAN ALBUM DILUAR JANGKAAN WALAUPUN BARU DI KELUARKAN DLM BENTUK CD SAHAJA.
UNTUK VERSI KARAOKE COMING SOON.TUNGGU....!!!!!!
UNTUK PROMOSI SETERUSNYA BOLEH DATANG KE FUNFAIR SERIAN UNTUK MENDENGAR SECARA LIVE DAN ALBUM BOLEH DI DAPATI
DI FUNFAIR SERIAN BERMULA 22 OGOS 2009 SEHINGGA 22 SEPTEMBER 2009,
GERAI PROMOSI BERDEKATAN DGN PENTAS HIBURAN.DATANGLAH BERAMAI-RAMAI.
TERIMA KASIH KEPADA PEMINAT-PEMINAT DI SRI AMAN YANG TELAH MEMBELI DAN MEMBERI SOKONGAN PADA ALBUM AGI AUS PENGERINDU....IZAM ROCK STEADY.
TERIMA KASIH TAK TERHINGGA PADA YANG TELAH MEMBELI ALBUM TERSEBUT.

No comments: